انوع کابینت آشپزخانه

//انوع کابینت آشپزخانه

انوع کابینت آشپزخانه

امروزه کابینت ها از مهمترین بخش های دکوراسیون آشپزخانه محسوب می شوند  که دارای اهمیت زیادی مخصوصا برای خانم ها می باشد .کابینت ها دارای جنس های متفاوت با شکل های مختص به خود می باشند، که برای هر سلیقه ای نوعی خاص و متنوع وجود دارد، قبل از انتخاب کابینت برای آشپزخانه تان بهتر است با انواع آن را آشنا شوید تا انتخاب بهتری داشته باشید . بطور کلی کابینت های به دو نوع کلاسیک و مدرن تقسیم می شوند.

  • انواع کابینت های مدرن

    • کابینت هایگلاس
    • کابینت پی وی سی
    • کابینت ام دی اف
    • کابینت آشپزخانه روکش چرمی
    • کابینت آشپزخانه سوپربرجسته
    • کابینت فلزی
  • انواع کابینت های کلاسیک

    • انزو
    • کابینت ممبران
    • کابینت تمام چوبی
    • کابینت با روکش چوب

انوع کابینت های مدرن:

کابینت های گلاس یا هایگلاس: این جنس از کابینت ها را می توان گونه ای متفاوت از ام دی اف ها دانست.به این صورت که  چهارچوب یا اسکلت این نوع کابینت معمولاً از ام دی اف سفید و بخش های قابل رویت آن ودرب ها از جنس ورق هایگلاس ساخته می شود.این نوع کابینت های سطح بسیار براقی دارند و بسیار شیک و زیبا هستند. سهولت در تمیز کار نیز از دیگر مواردی است که باعث می شود این کابینت ها خواهان زیادی داشته باشد.
استفاده از این مدل کابینت برای آشپزخانه هایی که نور کافی ندارند بسیار مناسب است. ترکیب رنگ کابینت هایگلاس بسیار متنوع است و شما با توجه به دکوراسیون آشپزخانه خود می توانید رنگ دلخواه را انتخاب نمائید و از زیبایی آن لذت ببرید.

کابینت های پی وی سی :

به طور کلی خود پی وی سی ماده ای است از جنس پلاستیک فشرده که  در محیط هایی که استفاده از آب در آنها زیاد است کاربرد فراوانی دارد. پی وی سی  کاملا ضد آب بوده و در برابر رطوبت مقاومت بالایی از خود نشان میدهد. PVC متورم و پوسته پوسته نمی شود . کابینت های تمام پی وی سی کمتر استفاده می شوند و با ام دی اف های روکش پی وی سی کاملا متمایز هستند. این نوع از کابینت مصنوعی بوده و دارای طرح و رنگ های بسیار متنوعی می باشند. نگهداری این نوع از کابینت ها به مراتب راحتتر از کابینت های چوبی بوده و ساخت و نصب آنها در محل نیز راحتتر صورت می گیرد. لازم است بدانید این نوع از کابینت ها دارای هزینه کمتری نیز می باشند.

کابینت های با روکش چرمی:

کابینت آشپزخانه روکش چرم دسته جدیدی از کابینت های مدرن می باشند.همانطور که از اسم آن مشخص است روکش چرم مصنوعی بر روی درب های این کابنیت ها پرس شده است .مغز درب های آن همانند زیرشاخه های کابینت مدرن ام دی اف است .این نوع کابینت ها به علت وجود روکش چرمی درب ها حساسیت بسیار بالایی دارند و باید مراقبت بیشتری از آن ها نمود.

کابینت سوپر برجسته  :

دسته دیگری از کابینت آشپزخانه مدرن کابینت سوپر برجسته می باشد . ظهور این کابینت ها توسط شرکت کلی آف ایتالیا بود.به همین دلیل این سبک کابینت آشپزخانه را کابینت طرح کلی آف نیز می نامند. عنون دیگر این کابینت آشپزخانه کابینت فرآمید است .روکش های این نوع کابینت در مقایسه با کابینت ام دی اف برجستگی طبیعی تری دارد.

کابینت فلزی:

امروزه با ورود محصولات شیک و مدرن به بازار, کابینت ها تمام فلزی خواهان کمتری داشته و تنها نمونه هایی که سطحی صاف و براق از جنس استیل دارند در دکوراسیون آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرند .

کابینت های فلزی دارای سه نوع هستند :

مدل  فولادی: مقاومت بالایی در برابر رطوبت ندارد و پس از مدتی دچار خوردگی و زنگ زدگی می شود.

مدل گالوانیزه : این نوع به نسبت فولاد مقاومت بهتری در برابر نم و رطوبت از خود نشان می دهد. در این مدل ها نمی توان از یراق آلات مدرن و یا انواع اکسسوری استفاده نمود. همچنین طرح و رنگی که برای آن ها انتخاب می شود بسیار محدود است.

مدل استیل :بهترین نوع این محصول مدل استیل است اما در حال حاضر کسی تمایل خرید یا سفارش آن ندارد زیرا طرح و رنگ آن متنوع نبوده و جذابیت خاصی به فضا نمی افزاید اما کابینت استیل صنعتی ممکن است در آشپزخانه های بزرگ صنعتی مورد استفاده قرار گیرد.

کابینت ام دی اف: همانطور که می دانید ام دی اف از ضایعات دوریختی چوب تولید می شود که وزن بسیار کمی دارد و در برابر رطوبت مقاوم است و مناسب محیط آشپزخانه است علاوه بر این در برابر حرارت مقاومت بالایی دارد و عایق مناسبی برای صدا نیز محسوب می شود.
به دلیل اینکه این نوع کابینت ها در طرح ها و رنگ های متنوعی عرضه می شود با هر سبک خانه ای هماهنگ شده و جلوه زیبایی دارند در بین افراد دارای خواهان بیشتر است.

انواع کابینت های کلاسیک:

کابینت های تمام چوب: کابینت های تمام چوبی دارای ظاهر بسیار زیبا و شیک هستند، اما این نوع از کابینت ها دارای قیمت های بسیار بالایی می باشند و مدت زمان زیادی برای آماده سازی و نصب آنها طول می کشد.. این نوع از کابینت ها جلوه ای زیبا و خیره کننده به آشپزخانه می دهند و مناسب برای دکوراسیون های کلاسیک نیز می باشند.
البته یکی از معایبی که می توان برای آن ذکر شود مقاومت پایین در برابر رطوبت و آب است. رطوبت باعث متورم و پوسته پوسته شدن چوب شده و عمر آن را پایین می آورد.

کابینت های ممبران : چهارچوب/اسکلت این نوع کابینت نیز عموماً از ام دی اف سفید ساخته می شود.بخش های قابل رؤیت به این شکل ساخته می شوند: ام دی اف خام را توسط دستگاه CNC سی ان سی حکاکی کرده سپس تحت مکش و خلاء، روکش طرح داری از جنس PVC روی ام دی اف خامِ حکاکی شده چسبانده می شود (در یک سمت ورق. سمت دیگر یک لایه از جنس پی وی سی سفید است که از ابتدا پشت ام دی اف خام توسط کارخانه چسبانده شده است).

کابینت های با روکش چوب: برای ساخت این نوع کابینت بخش های قابل رویت از ورق های ام دی اف با روکش چوب ساخته می شود که قیمت بالاتری نسبت به موارد بالا دارند اما نسبت به کابینت تمام چوب ارزانتر است. مثل بیشتر کابینت ها، معمولاً چارچوب این نوع کابینت نیز از جنس ام دی اف می باشد.
روکش بلوط و ملچ از روکش های پرطرفدار این طرح ها هستند. بخش قابل توجهی از هزینه اضافه این نوع کابینت مربوط می شود به اجرای رنگ پلی استر که پس از اتمام ساخت کابینت انجام می شود.

کابینت های انزو: شاید قرار دادن نام کابینت انزو در سبک کلاسیک، کمی اشتباه باشد و بهتر باشد آن را در سبک مدرن کلاسیک از انواع کابینت آشپزخانه قرار داد، این نوع کابینت ها براقیت نسبتا بیشتری نسبت به کابینت آشپزخانه های گلاس دارد، مراحل ساخت آن همانند کابینت ممبران است با این تفاوت که در این نوع از کابینت آشپزخانه ضخامت درب ها از ورق های ۲۵ میل به همراه تراش دور درب ها تولید میشود این تراش ها روندی کاهشی دارد به همین دلیل از ورق های ۲۵ میل به جای ۱۶ میل استفاده میشود

By |2020-01-07T05:40:09-01:00ژانویه 7th, 2020|بازسازی ساختمان|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment