تعمیرات گچ دیوار

تعمیرات گچ دیوار

اگر در یک خانه قدیمی اقامت دارید، تعمیرات گچ دیوار اتفاقی است که هرچند وقت یکبار ممکن است رخ دهد.

گچبری های قدیمی ساختمان ها یادآور دوره های گذشته هستند و جلوه ای زیبا نیز به فضا می بخشند ولی برای حفظ آنها در شرایط مناسب، ضروری است که به دنبال علائم اولیه آسیب و خرابی باشید تا آنها را برطرف نمایید.

تعمیرات گچ دیوار

تعمیرات گچ دیوار معمولا از جمله توانایی هایی است که می توانید خودتان آن را یاد گرفته و انجام دهید. بنابراین اگر قصد بازسازی ساختمان قدیمی را دارید، شناسایی علائم و پیدا کردن راه حل رفع آنها ضروری است. با توجه به راهکارهایی که در ادامه آموزش خواهید دید می توانید آنها را رفع نمایید و در صورتی که آسیب به نظرتان زیاد آمد و از پس آن نتوانستید بر بیایید می توانید انجام آن را به تیم تخصصی بازسازی ساختمان رویامال بسپارید و خیالتان بابت انجام کار با بهترین کیفیت آسوده باشد.

چگونه ترک ها، رطوبت و ریختگی گچ دیوار را رفع کنیم؟

در تعمیرات گچ دیوار، با گچ اصلی بر روی دیوارهای داخلی و سقف ها با توجه به ارزشی که دارند، باید با مراقبت رفتار کنید. بر خلاف گچ های صاف، سخت سیمانی و گچ هایی که امروزه رایج هستند، گچ های قدیمی تمایل به داشتن کیفیتی با بافت نازک و انعطاف پذیر دارند. این باعث می شود دیوار بتواند نفس بکشد و رطوبت را پراکنده کند.

تعمیرات گچ دیوار

حفظ این ویژگی ها بخش بسیار مهمی از تعمیرات گچ یک بنا است که باید به خوبی مدیریت شود. خوشبختانه کار گچ کاری به آسانی می تواند تعمیر شود. اگرچه گچ کاری ممکن است آسان باشد، اما کاری است که به مهارت بسیاری نیاز دارد. بنابراین ار تجربه کافی ندارید بهتر است با تیم متخصص تماس گرفته و در مورد استخدام فرد متخصص، پیدا کردن مناسب ترین مواد برای کار و هرگونه اقدامی از افراد متخصص، مشاوره بگیرید.

گچ کاری

داشتن توانایی تشخیص علائم آسیب دیدگی و اقدام برای تعمیرات گچ دیوار از مهارت های لازم برای افرادی است است که در یک خانه قدیمی زندگی می کنند. تشخیص زودتر به این معنی است که مشکل قبل از اینکه خیلی بد شود برطرف گردد. گچ احتمالا توسط حرکت یا نتایج عوامل خارجی مانند ضربه یا رطوبت آسیب می بیند. با گذشت زمان، گچ ممکن است از سطح زیر درهم ریزش کند یا جدا شود. در مورد دیوارها و سقف، تخته های چوبی چوبی بین ستون ها و تیرها ثابت می شود و گچ از طریق شکاف های بین تخته ها تحت فشار قرار می گیرد و فواصل را پر می کند.

تشخیص علائم هشدار دهنده

با زندگی کردن در خانه ای قدیمی و برخورد زیاد با مواردی مشابه می توان آن را برای شما به یک مهارت تبدیل کند. از جمله مواردی که می توان فهمید پس از مشاهده آنها باید تعمیرات گچ دیوار را انجام داد، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • مصالح ساختمانی مدرن گچی و اتمام آن
  • ترک و برآمدگی
  • از بین رفتن گچ
  • گچی که در هنگام ضربه زدن به آن، توخالی می شود.
  • سقف کاذب
  • مشکلات ساختاری زیر
  • تکه های مرطوب و رنگ آمیزی

رفع ترک و ریختگی گچ دیوار

برخی از ترک ها و ریختگی هایی که در گچ دیوار ممکن است سطحی یا موضعی باشند می تواند به دلیل شکست سنگ یا چوب در زیر آن باشد یا ممکن است مشکلات ساختاری وسیعتری را در ساختمان نشان دهند. برای این کار باید ترک های نازک، ریختگی ها و قسمت های مرطوب را در گچ از بین ببرید و در تعمیرات گچ دیوار از یک گچ پرکننده خوب استفاده کنید. نظارت بر وضعیت ترک ها در طول دوره ای از زمان با نشانه گذاری و چک کردن آن بر روی دیوار اهمیت بسیاری دارد. تعمیرات لازم را با مواد سنتی مناسب و در موارد لازم با ترکیبی از گچ و آهک انجام دهید.

ترمیم ریختگی های گچ

در تعمیرات گچ دیوار می توان قسمت هایی که یک ناحیه از گچ از سنگ و دیوار جدا شده است را با استفاده از شن و ماسه ترمیم کرده و مجدد بچسبانید. ترکیب گچ و آهک به طور کلی ماده ای بسیار قوی است و حتی می توان گفت به عنوان یک ورق عمل می کند، حتی اگر مناطق با شرکت خود در کنار دیوار جدا شوند.در ترمیم ریختگی گچ دیوار نیز می توان از این ترکیب استفاده کرد ولی در مواردی که اهمیت تاریخی داشته باشد، با دقت بالا می توانید لایه گچ یا لایه های خرد شده گچ را به دیوار یا قسمت ریخته شده، بچسبانید. مراحل ترمیم ریختگی گچ دیوار را می توانید به ترتیب زیر انجام دهید.

  • تست گچ توسط ضربه زدن و پریدگی.
  • تلاش برای محافظت از گچ با استفاده از پیچ و فولاد ضد زنگ و واشر بزرگ.
  • گچ معیوب را بریده و بررسی کنید.
  • جایی که خطوط شکست خورده اند، به نوک سوزنی یا تیرها برسند و جایگزین شوند.
  • استفاده از مواد مشابه مانند برای تعمیر هر گونه آسیب.
  • گچ که مطابق با مواد موجود است بهتر است که در تعمیرات با آهک مخلوط گردد.
By |2019-12-31T08:38:31-01:00دسامبر 31st, 2019|بازسازی ساختمان, نوسازی ساختمان|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment