کفپوش صنعتی برای مکان هایی استفاده میشود که احتیاج به مقاومت، طول عمر بالایی دارند و ترافیک رفت و آمد را برای مدت طولانی تحمل میکنند. در زمان بازسازی ساختمان از ابتدا به این نکته توجه میشود.
در این مقاله مناسب ترین کفپوش های صنعتی را معرفی خواهیم کرد پس اگر انتخاب کفپوش در حوزه صنعت جزو دغدغه های شماست با ما همراه باشید.
کفپوش صنعتی
از کفپوش صنعتی در مسیرهای حمل و نقل در کارخانه ها و بارانداز، سوله و انبار، کفپوش کارگاه، مکان های صنعتی، کف آزمایشگاه ها و غیره بصورت گسترده استفاده می شود. کفپوش ها باید قدرت تحمل بار و فشار سنگینی داشته باشند.
پوشش اپوکسی
کفپوش اپوکسی یک محصول دو جزئی میباشد که دارای خواص مقاومتی عالی از جمله مقاومت مکانیکی بالا، مقاومت سایشی بالا، مقاومت شیمیایی عالی در برابر مواد قلیایی و اسیدها روغنی ها و چربی ها و همچنین ایجاد سطحی صاف و صیقلی مورد استفاده وسیعی در سالن های تولیدی مراکز صنعتی، شیمیایی، بیمارستانی، نیروگاهی، فرودگاهی میباشد.
کفپوش اپوکسی
کفپوش اپوکسی مزایا بسیار زیادی دارد. جالب است بدانید که این کفپوش هرگز گرد و خاک از خود تولید نمیکند. کفپوش اپوکسی لایه ای یک دست به شما میدهد که اولا به لایه زیرین هیچ آسیبی نمیزند ضمن آنکه با ایجاد لایه ای یکدست آب به هیچ عنوان به داخل آن نفوذ نمیکند و نظافت آسانی دارد. این کفپوش انتخاب بسیار مناسبی برای مراکز بهداشتی و فروشگاه ها است.
کفپوش بتنی
کفپوش صنعتی بتنی لایه ای به ضخامت 65 میلی متری از جنس بتن است که مقاومت بسیار بالایی دارد. کفپوش بتنی مقاوم در برابر فشار و سایش میباشد. این کفپوش از ترکیب سیمان سیاه و سفید با آب و مواد روان کننده ساخته میشود. این کفپوش در رنگ ها و طرح های مختلف در بازار موجود است. کشور ایران یکی از تولید کننده های اصلی سیمان در خاورمیانه میباشد و به همین علت پوشش بتنی انتخابی ارزان و کم هزینه برای پوشش کف ساختمان شما میباشد.
به علت مقاومت بسیار بالا بتن در برابر فشار، کفپوش بتنی انتخابی مناسب برای سوله ها، فرودگاه ها و انبار های پر رفت و آمد، ماشین های سنگین میباشد.
کفپوش بتنی
کفپوش پی وی سی(پلی وینیل کلراید)
کفپوش پلی وینیل کلراید که به اختصار به آن کفپوش پی وی سی هم گفته میشود. پی وی سی نوعی پلاستیک است که از مواد پتروشیمی ساخته میشود. کفپوش پی وی سی امروزه انتخاب نیمی از ساختمان سازان و طراحان دکوراسیون است. زیرا هزینه بسیار پایینی دارد و دردسر ماله و چسب کاری هنگام نصب را ندارد.
این کفپوش در مکان های پر رفت وآمد که نیاز به شستشو مداوم ندارد مانند ساختمان های تجاری و اداری مورد استفاده قرار میگیرد. پی وی سی مقاومت زیادی نسبت به خش، پارگی، شکستگی و ضربه دارد. کفپوش پی وی سی از ثبات حرارتی بسیار ضعیفی برخوردار است. بدین خاطر، معمولاً در دماهای بالا از افزودنیهای تثبیتکننده در فرآیند تولید استفاده میگردد. در زمان سوختن یا ذوب شدن موجب آزادسازی بخارهای سمی میشود.
کفپوش pvc
Leave A Comment